Glume facute la si despre scolile de soferi

Nu trebuie sa iei orice examen in serios si nu trebuie sa fii crispat atunci cand inveti pentru a lua carnetul de soferi, spre exemplu. In orice domeniu exista momente de destindere, iar unii oameni au capacitatea de a transforma orice parte neplacuta in una cu adevarat amuzanta. Nu degeaba exista vorba romaneasca " Haz de necaz".

.

Daca inveti pentru scoala de soferi si vrei sa te destinzi putin, iata cateva glume cu si despre aceasta scoala, care pune atatea probleme elevilor dar care odata ce este absolvita, ofera experiente cu adevarat interesante in fata volanului.

Scoala Pentru soferi Smecheri

Este clar ca nu toti instructorii sunt asa cum ar trebui, iar acest lucru este exemplificat in acest link in cel mai evident mod posibil http://www.220.ro/umor-romanesc/Scoala-Pentru-Soferi-Jmecheri/fdIAZcHTLO/ . Evident, filmuletul este o gluma si scoate in evidenta lucrurile pe care nu ar trebui sa le faci: sa injuri la volan, sa conduci cu o singura mana, sa uiti de semnalizare sau sa neglijezi ceilalti participanti la trafic. Din nefericire, exista un numar destul de mare care conduc in felul acesta, deci concluzia la care putem ajunge este ca au facut scoala cu acest instructor .

.

Filmuletul de mai sus este o dovada cat se poate de buna ca trebuie sa acorzi atentie maxima in alegerea unei scoli de soferi. Din fericire, exista si instructori care te pot invata arta condusului in cel mai frumos mod posibil, insa trebuie sa ii gasesti.

Farsa pentru instructorii auto

O scoala de soferi din Malaezia a decis sa le faca o farsa proaspetilor instructori angajati, motiv pentru care au angajat un pilot de genul feminin, pentru a se da drept eleva. Rezultatul a fost unul foarte amuzant, iar reteta a fost completa datorita drifturilor si a sperieturii trase de instructori. http://www.promotor.ro/masini-noi/news/o-scoala-din-malaysia-a-hotarat-sa-le-faca-o-farsa-instructorilor-auto...video-14052013 este locul unde gasesti videoclipul si unde poti sa iti transformi seara intr-una extrem de amuzanta.

.

La o a doua vedere, videoclipul pare destul de putin real, in conditiile in care lectia se face in aceeasi masina iar instructorii nu au propriile pedale. Pana la urma insa, nu stim care este legislatia din Malaezia, asadar, s-ar putea ca scoala de soferi sa se faca pe masina elevului. Ceea ce este cat se poate de cert insa, este faptul ca videoclipul este unul cat se poate de amuzant.

.

Chiar daca pare tentant sa faci si tu asta in momentul in care mergi la lectiile scolii de soferi, este mult mai bine sa renunti la idee, deoarece la noi masinile scolilor au si un al doilea rand de pedale iar instructorii nu sunt tocmai blanzi cand este vorba despre greselile in trafic.

.

Alte articole interesante:

Site-uri cu statistici despre scolile de soferi din Romania

Cat costa scoala de soferi si unde sa nu faci scoala?

Noi legi si conditii pentru a obtine un atestat de instructor auto

Cine este prima femeie instructor auto din Romania?